Yasmée: nieuwe stagiaire in 2021

De afgelopen periode is er nog een topper bij ons aan de slag gegaan om ons te ondersteunen bij het realiseren van ons doel: jong en oud verleiden zich te bewegen in de grootste buitensportaccommodatie van Noord-Nederland. Stagiaires Eline, Steffan, Amee en Rick hebben hun stages bij KennisLab BIOR Noord afgerond. Yasmée stelt zich aan je voor:

“Hi, mijn naam is Yasmée Chauthi en ik volg de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener op het Friesland College in Heerenveen. Ik ben 19 jaar oud en woon in Leeuwarden en in Steenwijk.

Ik ben een echte liefhebber van sport en heb zelf al mijn hele leven op dansen gezeten. Tijdens mijn stage bij KennisLab BIOR Noord, leer ik hoe ik om moet gaan met social media. Ik zelf vind social media erg interessant. Ik vind het leuk om foto’s te maken van bewegen in de openbare ruimte en dat is ook precies wat ik doe!

Het lijkt mij leuk om later in de toekomst ook iets met social media te doen. Daarom past dit perfect bij mij.”