Wij zijn Eline, Steffan en Duuk!

De komende periode zijn er drie toppers bij ons aan de slag gegaan om ons te ondersteunen bij het realiseren van ons doel: jong en oud verleiden zich te bewegen in de grootste buitensportaccommodatie van Noord-Nederland.

Wij stellen onze stagiairs graag aan u voor:

Hoi! Mijn naam is Eline Boer, ik ben 22 jaar en dit jaar mag ik afstuderen bij KennisLab BIOR Noord. Ik studeer aan de Hanzehogeschool in Groningen de studie sportkunde. Jullie kunnen mij al kennen van vorig jaar, ik heb toen tijdens mijn minor ook stage gelopen bij KennisLab BIOR Noord.

Ik word enthousiast van het inrichten en activeren van een beweegvriendelijke omgeving. Tijdens mijn afstudeertraject bij KennisLab BIOR Noord hoop ik mij hier nog verder in door te ontwikkelen. Dit doe ik door af te studeren in het project ‘Buitenlokaal’ en daarnaast draai ik mee in het project om onze school beweegvriendelijk in te richten. Naast mijn studie vind ik het leuk om te fitnessen en te voetballen bij SV Bedum in een damesteam. Het samen presteren is nog mooier als er ook nog een overwinning gevierd kan worden. Ik hoop op een geslaagd afstudeerjaar en wellicht komen we elkaar nog tegen!

Mijn naam is Steffan Reigersbers en ik kom stage lopen bij KennisLab BIOR van september tot en met juni. Ik zit momenteel in mijn afstudeerjaar van Sport Studies aan de Hanzehogeschool. Zelf ben ik erg gezondheidsbewust en gebruik ook graag de openbare ruimte voor sport en bewegen. Een heerlijke avondwandeling door het park, een rondje fietsen door de provincie op mijn racefiets of lekker crossen door de bossen met mijn mountainbike laat mijn hart letterlijk sneller kloppen.

Ik hoop hier veel nieuwe dingen te leren, en mijn eigen kennis toe te kunnen passen in de praktijk. Mijn afstudeerproject is het innoveren van de binnenruimte van het Willem Alexander Sportcentrum, huis van het Hanzehogeschool Instituut voor Sportstudies. Daarnaast houd ik mij onder andere bezig met ‘Doorfietsroute de Groene As’ en het positioneren van fietsen binnen het KennisLab. Schroom niet om contact met mij op te nemen als je interessante projecten hebt waar ik iets voor kan betekenen.

Hoi, mijn naam is Duuk Breedland. Ik ben een vierdejaars student bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen en momenteel bezig aan mijn afstudeeronderzoek bij het KennisLab BIOR Noord. Ik ben bij het KennisLab terecht gekomen door mijn affiniteit met fietsen, sporten en bewegen en de wil om dit de combineren binnen de kaders van mijn afstudeeronderzoek. De komende weken ga ik bezig met een onderzoek naar de doorontwikkeling van het KennisLab BIOR Noord. Hierbij ga ik focussen op het creëren van een waardevol netwerk voor alle partners. Ik kijk er naar uit om met jullie in gesprek te gaan over de doorontwikkeling van het netwerk!