Welkom stagiairs!

De komende periode zijn er drie toppers bij ons aan de slag gegaan om ons te ondersteunen bij het realiseren van ons doel: jong en oud zich te laten verleiden in de grootste buitensportaccommodatie van Noord-Nederland.

Wij stellen onze stagiairs graag aan u voor:

Eline Boer:

”Hoi! Mijn naam is Eline Boer en ik ben 22 jaar. Ik studeer Sportkunde en zit nu in mijn derde jaar. Ik kom uit Bedum, maar woon nu in Groningen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en fitnessen en hou ik van gezelligheid. Momenteel volg ik de minor Sport & Samenleving en daarvoor loop ik stage bij KennisLab BIOR Noord. Voorafgaand aan mijn studie Sportkunde, heb ik de opleiding Interieuradviseur afgerond.
Ik heb er zin in om stage te lopen bij KennisLab BIOR Noord, omdat ik graag meer kennis wil opdoen over BIOR. Hierbij kan ik de kennis en creativiteit van mijn vorige en huidige studie goed gebruiken.”
Yannick Kemerink:
“Mijn naam is Yannick Kemerink, ik volg de opleiding Sportkunde aan de Hanze Hogeschool en zit nu in het derde leerjaar. In mijn vrije tijd sport ik veel en ben ik onder andere lid van een voetbalvereniging. Vanaf februari volg ik de Minor Sport & Samenleving en hierbij loop ik stage bij KennisLab BIOR Noord. Op maandag ben ik aan het werk bij Sport Fryslân, één van de partners van KennisLab BIOR Noord. Voor deze organisatie doe ik onderzoek naar een park in Gorredijk. Daarnaast ben ik bezig met een activeringsopdracht voor het Diamantpark in Vinkhuizen. Afgelopen jaar is hier een prachtige beweegplek aangelegd die nog niet naar behoren wordt gebruikt. Samen met mijn collega’s van KennisLab BIOR Noord zullen wij een activeringsprogramma opstellen om hier verandering in te brengen.”
Auke Rinsma:
“Hoi! Ik ben Auke Rinsma. Ik ben 23 jaar en zit in het tweede jaar van International Sport Studies, op de Hanzehogeschool. Ik kom uit Leeuwarden, maar woon inmiddels een jaar in Groningen. Naast mijn studie ben ik graag bezig met freerunning en klimmen.  Als freerunner train ik regelmatig in openbare sportparkjes en daar komt mijn interesse in het bewegen in de openbare ruimte ook vandaan. In mijn eerste jaar kreeg ik de kans om een sportparkje voor mijn school te ontwerpen, waar ik erg trots op ben. Naast sporten vind ik het ook leuk om te fotograferen en filmen. Buiten schooltijd ben ik dan ook bezig hierin een eigen bedrijfje op te zetten.”