Succesvolle eerste editie van webinar inspiratiesessie KennisLab BIOR Noord

Een inspirerende middag

Donderdagmiddag 9 november 2023 vond de eerste editie van de webinar inspiratiessessie van KennisLab BIOR Noord plaats. We kijken terug op een geslaagde middag waarin een verscheidenheid aan onderwerpen de revue passeerde.

Lore Cuypers van Vital Cities besprak de ambitie om een inclusieve publieke ruimte zo in te richten dat het ook meiden uitnodigt tot sport en beweging. Ezra Schrijver van de Gemeente Groningen bracht het belang van Urban Sports onder de aandacht. Daarnaast vertelde Henk-Jan ten Brink van de provincie Drenthe hoe nieuwe beleefroutes een extra dimensie geven aan de succesvolle doorfietsroute Assen-Groningen. Tot slot informeerde Anita Bakker van Kennislab BIOR Noord de sprekers over interessante ideeën om financiering en draagvlak te krijgen voor nieuwe BIOR-projecten.

Terugzien
De presentaties en opnames zijn naderhand met de deelnemers gedeeld. Deze kunnen we helaas niet openbaar publiceren in verband met privacy en AVG. Wil jij toch graag nog iets terugzien van het webinar? Neem dan contact op met Joost Veenema: j.veenema@hvdsg.nl. 

 

Waardevol om elkaar te treffen

Met deze eerste editie van de webinar inspiratiesessie troffen BIOR professionals en geïnteresseerden elkaar online. Het bleek een mooie manier om elkaar kort bij te praten en kennis te delen. 

Uiteraard is er minder interactie en mogelijkheid om elkaar écht te spreken dan tijdens een fysieke bijeenkomst. Daarom telt deze webinarsessie ook zeker niet als vervanging van onze jaarlijkse Netwerkbijeenkomst. Want ook die staat alweer op de planning in het voorjaar van 2024. Onder ‘Agenda’ vind je binnenkort de exacte datum en locatie en uiteraard een mogelijkheid om je aan te melden.

Steeds een stukje beweegvriendelijker
Elkaar treffen en BIOR-kennis met elkaar delen, blijft waardevol. Én belangrijk. De organisatie van KennisLab BIOR Noord verzamelt actuele kennis, informatie en inspirerende voorbeelden om gedurende het jaar met je te delen. Zo houden we elkaar op de hoogte en maken we de buitenomgeving steeds een stukje beweegvriendelijker!