PingPongbaas, ga jij de uitdaging aan?

Eind februari heeft de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) het platform PingPongbaas gelanceerd voor mensen die het leuk vinden om te pingpongen, maar niet meteen lid willen worden van een vereniging. PingPongbaas kan namelijk ook bij een tafel in de buurt, op school, in het park, of bij een bedrijf worden gespeeld.

Via de bijbehorende app kun je heel eenvoudig een medespeler vinden, speellocaties registreren en boeken voor een potje tafeltennis. Ook houdt de app statistieken en ranglijsten bij, zodat iedereen kan strijden om de titel PingPongbaas van de buurt, school, vereniging of werkvloer.

PilotsĀ in de provincie Groningen

In de provincie Groningen is dit nieuwe initiatief omarmd en worden in een drietal gemeenten pilots uitgevoerd. Vier tafeltennisverenigingen zetten zich, met ondersteuning van de NTTB, Huis voor de Sport Groningen, een drietal gemeenten en de provincie Groningen, in om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de PingPongbaas app en te enthousiasmeren voor tafeltennis. Dit gebeurt onder andere door middel van het organiseren van clinics, events en activiteiten.

Hoe werkt het?

Download de app op je telefoon, maak een profiel aan en speel met wie, waar en wanneer je wilt. Staat jouw tafel nog niet geregistreerd in de app? Registreer deze dan zelf op simpele wijze via de app of www.pingpongbaas.nl. Na registratie ontvang je een gratis sticker met QR-code om op de tafel te plakken. Middels de app kun je deze QR-code scannen, de tafel wordt dan herkend en je potje kan geregistreerd worden.

Bekijk hier de promotievideo.