Maak kennis met partner DENFIT

We maken kennis met deze toonaangevende leverancier van outdoor fitnesstoestellen

DENFIT stelt zich aan je voor:

Bij Denfit weten we wat er nodig is om je lichaam in vorm te houden en tegelijk te profiteren van de andere voordelen die sporten biedt. Als toonaangevende leverancier van outdoor fitnesstoestellen hebben we een enorm groot assortiment van meer dan 200 producten waarmee je kunt afvallen, fit kunt worden (en blijven) en kracht kunt opdoen.

Al 20 jaar (sinds 2001) ontwikkelen en leveren wij fitnessapparatuur voor buiten in Europa, Azië en Australië. In tegenstelling tot traditionele leveranciers van fitnessapparatuur, richten we ons op groepen mensen in plaats van op individuen. Dit doen we, omdat we ervan overtuigd zijn dat de juiste fitnessapparatuur voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn. Mensen van alle leeftijdsgroepen moeten de toestellen kunnen gebruiken, die tevens de omgeving er esthetisch aantrekkelijker laten uitzien.

Of men nu op zoek is naar Streetworkout – Calisthenics producten of professionele outdoor trainingsapparatuur zoals de Sportpoint en Fitpoint. Wij bieden de meest uitgebreide selectie outdoor fitnessapparatuur die gebruikt kan worden zonder begeleiding.

Wij zijn een 100% Nederlands duurzaam bedrijf met een minimale ecologische voetafdruk en maximale toevoeging aan een gezond leefklimaat. Onze toestellen worden gemaakt in Staphorst.

Ook in ruimte, kosten en efficiency is nagedacht. We leveren maatwerk en op vele apparaten en toestellen zijn meerdere oefeningen te doen, alle toestel lijnen kunnen met elkaar gecombineerd worden en zijn in alle gewenste kleuren verkrijgbaar, allemaal voorzien van kwaliteitskeurmerk EN16613, dit is de Europese norm voor permanent geïnstalleerde toestellen en apparaten voor buitenfitness. Alle apparaten zijn vandalisme proof en onderhoudsarm.

Onze apparaten en toestellen zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor senioren en minder validen.

Graag draag ik bij in het netwerk aan expertise op het gebied van onze producten voor iedereen, maar ook als ervaren business coach en netwerk specialist.

Meer over Denfit lezen? Of bekijken welke producten zij aanbieden? Bekijk eens de website.

Foto’s: website Denfit – producten