Beweegpark Peize in Beweging!

Peize in Beweging
In Peize is het initiatief opgepakt om het dorp vitaler en leefbaarder te maken en zijn de kansen geïnventariseerd om een vitale en duurzame ontmoetingsplaats te creëren in het dorp. Aan de hand van verschillende duurzame beweegtoestellen met programmering willen zij dit realiseren met ‘Peize in Beweging’!

Beweegpark
Het beweegpark is een prachtig resultaat van een mooie samenwerking met de scholen en een aantal verenigingen. Met het beweegpark heeft Peize een prachtige ontmoetingsplek waar mensen samen kunnen komen en tegelijk ook kunnen werken aan hun vitaliteit. Van jong tot oud is het beweegpark te gebruiken. Door scholen, door verenigingen, door fysio’s en de lokale sportondernemer. 
Sinds de opening zien we al meerdere berichten dat het ook veel gebruikt wordt, dit is natuurlijk fantastisch. Als klap op de vuurpijl werd het ook nog beloond met de ‘Kern met Pit’ van de provincie Drenthe. Een mooi bedrag voor het beweegpark en ook nog voor het beste filmpje!

Met ‘Peize in Beweging!’ willen we doorgaan met verbinden, zowel aan de hardware kant als aan de software kant.

Iedereen die interesse heeft in wat we doen in Peize en/of wilt meedenken is altijd welkom! Of neem gerust contact op: info@peizeinbeweging.nl

Lees hier het artikel: ‘Buitensportschool voor iedereen’ in Peize blij met maatschappelijke prijs’ van RTV Drenthe.