skip to Main Content

Agenda overzicht

Hieronder vind je een overzicht van interessante bijeenkomsten, workshops of cursussen georganiseerd door o.a. onze partners op het gebied van Bewegen in de Openbare Ruimte. Heeft jouw organisatie een interessante bijeenkomst/workshop/cursus op het gebied van BIOR waar mensen zich bij aan mogen sluiten? Laat het ons weten via ons contactformulier op de website.

Webinars


Wanneer

8, 9 en 10 november

Locatie:
online

 

Meer informatie volgt

De webinarreeks die we als Kennislab BIOR Noord vorig jaar gehouden hebben, was een groot succes. We willen er daarom komend najaar graag een vervolg aan te geven en organiseren in november een nieuwe webinarreeks.

De onderwerpen, sprekers, tijden etc. hoort u allemaal nog, maar noteert u de data alvast: van dinsdag 8 november t/m donderdag 10 november zitten we klaar voor een inspirerende en informatieve reeks van webinars op drie dagen. Graag tot dan!

Leerlijn Bewegen in de Openbare Ruimte in september (weer) van start

De cursus Bewegen in de Openbare Ruimte (BIOR) is speciaal voor buurtsportcoaches en andere professionals die werkzaam zijn in de wijk. Lever jij een bijdrage aan de leefbaarheid in de stad, wijk of gemeente? Dit is jouw mogelijkheid om kennis op te doen over BIOR en de beleidsvertaling hiervan door de gemeente en hoe jij BIOR in je eigen gemeente een plek kunt geven.

Leerlijn Bewegen in de Openbare Ruimte


Wanneer

Dag 1: donderdag 22 september 2021
Dag 2: donderdag 27 oktober 2021
Dag 3: donderdag 17 november 2021

Kosten:
€ 385,-

(komt wellicht in aanmerking voor STAP-budget)

Organisator:
KennisLab BIOR Noord

Aanmelden:
Heb je interesse?
Meld je aan vóór 12 september 2021

Back To Top